Home

> Over Roessingh

Home

Over Roessingh Concern

Roessingh Concern is de overkoepelende organisatie van de verschillende onderdelen van Roessingh. Roessingh Concern is actief in specialistische behandeling en zorg en commerciële activiteiten.

"Mijn vaste instrumentmaker bij Roessingh Revalidatie Techniek kent mij, mijn verwachtingen en mogelijkheden. Hij kan goed luisteren en zo mijn wensen technisch vertalen naar een prothese."
Oud-cliënt en klant van Roessingh Revalidatie Techniek

Organisatieonderdelen

Roessingh, Centrum voor Revalidatie biedt aan jong en oud medisch specialistische revalidatie met de modernste hulpmiddelen en nieuwste technieken.

Roessingh Revalidatie Techniek vervaardigt en verstrekt prothesen, orthesen, orthopedisch schoeisel, therapeutische elastische kousen en mammacare-producten.

Roessingh Arbeid levert een bijdrage aan een snelle, efficiënte en optimale re-integratie van zieke medewerkers of personen die gedeeltelijk arbeidsgeschikt zijn.

rdgKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, computeraanpassingen, omgevingsbediening en planningshulpmiddelen voor mensen met een handicap.

RoessinghMedinello is een samenwerking tussen Roessingh, Centrum voor Revalidatie en Medinello Revalidatie. Het is een zelfstandig behandelcentrum voor poliklinische pijnrevalidatie.

Roessingh heeft een intensieve samenwerkingsrelatie met Roessingh Research and Development. RRD is een wetenschappelijk onderzoekscentrum op het gebied van revalidatietechnologie en telemedicine.

Kernwaarden

De gedeelde waarden van Roessingh Concern laten zien waar wij voor staan en klinken door in onze bedrijfsstrategie van productleiderschap en onze strategische doelen:

  • Vernieuwend: Wij zijn ervan overtuigd dat het vernieuwen en ontwikkelen van diagnostische methoden en behandelmethoden, processen en producten noodzakelijk zijn om blijvend aan de vraag van de cliënten te kunnen voldoen. Met vernieuwen leveren wij een bijdrage aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dat de zorg betaalbaar blijft.
  • Attent: Wij zijn attent naar onze cliënten en naar elkaar. Wij reageren alert op de kansen en mogelijkheden.
  • Samen: Wij geloven in de kracht om samen het beste resultaat tot stand te brengen. Dat doen wij multidisciplinair met onze cliënten, die centraal staan in ons handelen en betrekken daar waar nodig andere zorgaanbieders.
Nieuws
11/01 E-health voor ouderen met chronische aandoening stap dichterbij
14/11 Derde prijs voor posterpresentatie bij EFAD symposium
01/11 Twentse wetenschappers werken aan virtuele gezondheidscoaches
30/10 Ronduit Roessingh editie 2017 verschenen
20/10 Roessingh organiseert WAP congres 2018
16/10 RRD opent usability lab voor nieuwe zorgtechnologie
13/10 De Wilmersberg deelt kennis over hospitality met verpleegkundigen
05/10 Verdiepingsavond DCD en Motor Imagery
30/08 ALS-team Roessingh doet mee aan Amsterdam City Swim
22/08 Symposium CVA zorg in de Twentse wijk
21/08 Roessingh organiseert symposium Waar ZIT het m in?
19/07 App gecombineerd met interactieve playground helpt astmapatiëntjes in MST
meer nieuws